Succesverhalen!

Cliënten die er hard voor hebben gewerkt vertellen je hun eigen verhaal.

Daveda:

“Ik heb al jaren last van mijn knie, op advies van Floran de stap gemaakt om naar de orthopeed te gaan. Na de teleurstellend bericht dat er van alles mankeerde met mijn knie dacht ik dat ik nooit meer zou kunnen rennen of op de spinningfiets zou kunnen .

Na dit bericht heeft Floran samen met mij een plan opgesteld om mijn doelen te kunnen behalen de komende periode.

Met intense medische fysio geleid door Floran en voedingsadvies op maat gemaakt door Liesbeth ben ik na bijna 4 weken weer op de spinningfiets en kan weer staand fietsen! En werk richting weer kunnen rennen en fitnessen ik voel me beter in mijn vel, slaap beter heb nu ook geen pijn meer aan en rondom mijn knie, super fijn!

Ik ben erg tevreden met mypersonalhealth. Waar echte zorgzame professionals werken om jou te ondersteunen in het behalen van je doelen!”

Melanie:

“Op Facebook kwam een bericht van My Personal Health voorbij en het persoonlijke in het bericht raakte mij.

Ik heb in de afgelopen jaren vaak geprobeerd om te gaan sporten in een sportschool maar voelde me er altijd bekeken en nooit op mijn gemak. De stap om te bellen voor een afspraak was groot maar Floran stelde mij direct op mijn gemak.

Vooral het stukje over het bereiken van MIJN doelen sprak mij aan. Ik train nu sinds een week of 8 bij Floran en ik kan nu zeggen dat ik mijn 1e doelen al bereikt heb. Ik ga het sporten steeds leuker vinden en merk dat ik meer energie heb. De oefeningen zijn uitdagend en afwisselend, en ga altijd moe en voldaan naar huis.”

Dre:

“Ben erg tevreden met de trainingen en variatie die wordt aangeboden. Het bedrijf bekijkt persoonlijk naar je doelen die je wilt behalen. Hierdoor voel ik mij serieus genomen. Dit maakt het bedrijf zo uniek en professioneel. De naam my personal health past in mijn ogen daarom ook goed hierbij. De combinatie van sport en voeding is een pre. Erg tevreden en zeker aan te raden.”

Henk:

“Ben erg tevreden over mijn personal training traject bij My Personal Health. Floran is een inspirerende trainer en de trainingen zijn effectief, uitdagend en gebalanceerd. Ik merk dat mij fitheid en kracht is toegenomen en mijn doelen bijna gerealiseerd zijn. Nog een paar keer en ik kan het verder zelf.”

André:

“Het pensioenleven, al een aantal jaren, is heerlijk. Je hoeft niets meer, maar het is ook gevaarlijk want je laat makkelijk dingen versloffen. Iemand wees me onlangs op de website van My Personal Health en die was zo inspirerend dat ik nu al een paar maanden twee maal per week personal training doe met Floran en voedingscoaching krijg van Liesbeth. Het klikte gelijk met beiden. Niet alleen zijn het gewoon prettige mensen, maar ze doen ook echt hun best mij te sturen in een veranderende levensstijl voor de lange termijn. Floran stimuleert me fysiek met toenemend uitdagende oefeningen, maar toch rekening houdend met mijn leeftijd (hij is tenslotte ook fysiotherapeut) en altijd met een glimlach en een praatje. Van Liesbeth leer ik dat, als het om eten gaat, het niet moet zijn ‘dit mag je wel of niet’, maar dat de mindset moet worden ‘ik wil dit wel of niet’ en daar werken we aan.
De sfeer in de sportschool in Essen is verder fijn en relaxed en ik ga er met plezier naar toe.”

Ronald:

“Zeer kundig en persoonlijke begeleiding. Door de uitgebreide kennis zijn ze in staat om een persoonlijk plan uit te maken, waardoor je je doelen ook echt haalt!”

Mark:

“Ik heb een personal training traject gehad bij Liesbeth. Dit is echt zeer goed bevallen! Zowel de trainingen als de kennis die ze heeft zijn super! Ik heb al mijn doelen gehaald en ook een plan meegekregen voor de periode na het traject. Daarnaast is ze oprecht aardig en denkt met je mee adhv je persoonlijke situatie en doelen. Aanrader!!”

Amber:

“De juiste klik’, dat was de voornaamste reden om juist met Floran als Personal trainer aan de slag te gaan. Inmiddels train ik al weken met Floran en kan ik dat iedereen aanraden. Er zijn genoeg opties en voor elk doel wordt een passend aanbod gemaakt. Floran zorgt ervoor dat de training nooit saai wordt en je altijd uitgedaagd blijft. Hij heeft me laten inzien dat er zowel mentaal als fysiek veel meer resultaat te behalen valt en dat motiveert mij onwijs om mezelf elke week net een stukje extra te geven tijdens de trainingen.
Ik heb eindelijk plezier gevonden in het sporten en ben fysiek sterker dan ooit. De goede voornemens blijven ineens geen goede voornemens meer, ze worden nu ook daadwerkelijk behaald! Ook ben ik samen met Liesbeth aan de slag gegaan met voeding. Dit gaf mij ook meer inzicht in wat voeding nu precies inhoudt en dat er meer is dan dat je denkt. De combinatie is goud waard en geeft mij vertrouwen voor de toekomst.

Denk jij eraan om fitter te worden, af te vallen, sterker te worden, in spiermassa aan te willen komen of wil je meer weten over voeding? Maak dan nu vrijblijvend een afspraak zodat we kunnen kijken wat we voor jou kunnen betekenen😃.

Persoonlijk, professioneel en aandacht!!”

Judith:

“Sinds november 2021 train ik, samen met een vriendin, bij Floran. De eerste sessie vond ik spannend, want al lang niet gesport. Floran stelde me snel op m’n gemak en nu kijk ik uit naar iedere training! Heel fijn dat er ook de mogelijkheid is tot duo-training, dit geeft een extra stok achter de deur én extra plezier tijdens de trainingen.

Floran is een betrokken (personal) trainer, die open staat voor feedback en fijn advies geeft, ook over wat te doen buiten de wekelijkse training.”

Mariëtte:

“Samen met een vriendin de keuze gemaakt om starten met trainen met als doel om fitter te worden en blij te worden van ons lijf.

Onder begeleiding van Floran gaan we elke week er samen tegen aan. Mede door de duo training heb je een extra stok achter de deur om nog harder te knallen tijdens de training.

Floran houdt rekening met eventueel beperkingen door blessures maar daagt je ook uit om net even over je grens te gaan om zo mentaal en fysiek te groeien!”

Fleur:

“Ik train nu ongeveer een half jaar met Liesbeth.

Ik doe met haar aan kickboks-, cardio-, en krachttraining.

Ik liep al lang met de vraag rond: ‘ik wil bewegen, maar wat wil ik nou gaan doen?’ Liesbeth hielp me, ze luisterde goed naar mijn wensen. Ik wilde graag bewegen, maar ik wilde ook graag wat afvallen. Alleen lukte het niet, dus vroeg ik hulp aan haar. Met voedingsrichtlijnen en de trainingen van Liesbeth ben ik bijna 10 kg afgevallen in ene paar maanden! Ik was haar daar natuurlijk heel dankbaar voor, maar vooral voor de fijne trainingen die ze geeft en altijd naar me luistert en advies geeft. Ze helpt me de motivatie te behouden en mijn zelfvertrouwen te verbeteren.

Je kunt alles tegen Liesbeth zeggen en ze zal altijd naar je luisteren! Ik leer elke training weer opnieuw van haar en ik hoop dat we nog lang zulke fijne trainingen hebben, dank je wel voor alles!”

Elly:

“Mijn goede voornemen voor 2022 was om dit jaar meer energie te steken in mijn gezondheid. My Personal Health sprak mij aan omdat het een goede combinatie is van voeding en juiste persoonlijke training in een sportzaal met veel activiteiten. Ik werd zeer enthousiast ontvangen door 2 jonge mensen, Liesbeth en Floran. Eerst een persoonlijk gesprek gehad met Liesbeth dat ging over voeding, leefstyle, enz. Daarna uitleg bij Floran, mijn personal trainer. Iedere week ga ik aan de slag met fitness en allerlei voor mij bestemde oefeningen. Ik ga er met veel enthousiasme naartoe, daar ik van mijzelf niet echt sportief ben.

Floran en Liesbeth motiveren mij en voel nu al dat ik meer energie heb. Zo fijn om door 2 jonge beroepscoaches begeleid te worden!”

Inez:

“Sinds een paar maanden doe ik aan kickboksen en fitness samen met Liesbeth.

Het is toch wel een beetje moeilijk om als voller persoon te gaan sporten, je met loopt met de gedachte rond: ‘kan ik dit wel, wat gaan ze wel niet van mij denken?’ En toch heb ik de stap genomen en een afspraak gemaakt met Liesbeth.

Ik voel me nu veel gezonder en vrijer… mijn leven is veel positiever geworden, ik zit nu enorm goed in mijn vel. Liesbeth laat me ook zien dat ze enorm trots is op mij, ze gaat steeds verder met mij en haalt echt alles uit de kast en steeds denk ik nu: ‘zie je wel, ik kan dit!'”