Ons trainingsaanbod

Elke samenwerking start met een gratis en vrijblijvende kennismakingssessie. Daarna stellen we een persoonlijk programma voor je op en samen gaan we aan de slag.

Door onze persoonlijke aandacht heb je keuze uit verschillende pakketten. Hier lees je meer over op de pagina tarieven. Tegen een betaalbaar tarief bent je bij ons aan het juiste adres.

Naast de trainingen op onze My Personal Health locaties is het een optie om bij jou thuis te trainen. Wij komen dan naar jou met toe met onze materialen.

Ook is het mogelijk om met 2 personen tegelijkertijd te trainen. Dit betekent dat je de kosten kunt delen!

My Personal Health - Liesbeth en Floran trainingsaanbod
Personal Training Start-up
Weet je niet waar je moet beginnen in de sportschool en wil je een goede start maken? Wij kunnen je begeleiden met 1 op 1 training en je de basisprincipes leren, zodat je daarna zelfstandig resultaatgericht en veilig aan de slag kan in de sportschool.
My Personal Health - Personal Training Start-Up
Personal Training Traject
Wil je langer met een Personal Trainer sporten om je doelen te bereiken? Omdat je een gezondere levensstijl zou willen, wilt afvallen, sterker wil worden en spiermassa wil opbouwen of je stresslevel wilt verminderen? Dan is een personal trainingstraject ideaal voor jou. Samen gaan we aan de slag om jouw doelen te behalen.
Personal Training Traject - Floran
All-in VIP abonnement
Wil jij Personal Training combineren met zelfstandig trainen in een fitnesscentrum en gebruik maken van een ruime keuze aan groepslessen in een groot sportcentrum? Maak dan nu gebruik van ons All-in VIP abonnement. Wanneer je dit abonnement bij ons afneemt kun je gebruik maken van onderstaande faciliteiten.

ALL-in VIP abonnement:

  • (medische) personal training
  • onbeperkt sporten bij Sportplaza Essen en Breda
  • onbeperkt groepslessen
  • online coaching
  • trainingsschema op maat
  • voedingsadvies
  • bewegingsanalyse
  • krachtmeting(en)
All-in abonnement My Personal health
Medische Personal Training
Medische Personal Training is het verlengstuk na behandeling bij de fysiotherapeut. Ben je uitbehandeld bij de fysiotherapeut en zoek je de juiste begeleiding om weer fit te worden, dan kun je bij ons terecht voor medische personal training. Heb jij een oude sportblessure , wisselende klachten aan de knie, rug of gewrichten, werk gerelateerde klachten of weet je niet wat je moet doen? Medische personal training helpt jou om de klachten te verminderen of zelfs pijnvrij te kunnen functioneren. Floran van Gastel is sinds 2016 afgestudeerd als fysiotherapeut en heeft meer dan 10 jaar ervaring in de sportwereld en staat klaar om persoonlijk met jou aan de slag te gaan. Ook is het mogelijk preventief aan de slag te gaan met hem. Zelfs is het optioneel om pre operatief te trainen. Dit betekent trainen en onderhouden voordat je geopereerd wordt.
My Personal Health - Medische Personal Training - Floran
Performance Training
Performance training is het onder begeleiding sporten waarbij de trainingen sportspecifiek zijn, gericht op het verbeteren van bijvoorbeeld: (duel)kracht, snelheid, explosiviteit, balans etc. Bij aanvang wordt er een intake gehouden. Daarin wordt de sportgeschiedenis besproken, eventuele blessures, belasting van de sporter en doelstellingen besproken.
My Personal Health - performance training - floran
Voedings- & Leefstijlcoaching
Liesbeth van den Broek is naast Personal Trainer ook voedings- en leefstijlcoach. Haar visie van coaching omvat zowel het lichamelijke aspect als het mentale aspect, wat je kunt inpassen in je leefstijl. Daarom is het mogelijk om ook met voeding en andere elementen in je leefstijl aan de slag te gaan waarmee we jouw welzijn kunnen bevorderen. Het is niet alleen de bedoeling dat je fit wordt, maar ook fit blijft!
My Personal Health - voedings-lifestylecoaching - liesbeth
(Kick)Boksen
Liesbeth geeft ook (kick)boksles als onderdeel van het programma, als je ervoor kiest dat dit kan passen binnen jouw doelen en wensen. Je leert technieken, maar (kick)boksen boost ook je zelfvertrouwen en -respect, bouwt je conditie op en versterkt je spieren.
My Personal Health - Kickboksen
Bewegingsanalyses
Met ervaring in de medische wereld en topsportwereld is het mogelijk om bewegingsanalyses uit te voeren bij ons. Denk hierbij aan hardloopanalyses, bewegingssanalyse bij voetballers of andere sporten. Samen kijken we naar de analyse om te kijken waar het probleem zit, denk hierbij aan een spierprobleem, gewricht of je lichaamshouding. Ook kan het preventief ingezet worden. Dit combineren we dan met (medische) personal training, performance training of advisering. Zo kunnen we het programma zo persoonlijk mogelijk maken voor u.
My Personal Health - bewegingsanalyse

Dit is een greep uit ons aanbod, maar uiteraard staan wij met onze kennis en ervaring ook open voor andere mogelijkheden die jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Dus neem zeker contact op met vragen omtrent jouw gezondheid.